#PLFNoxCollab

Saara Seppanen
10 Feb , 2019
22.10.18 minulta kysyttiin Planner Lovers Finlandin WhatsApp ryhmässä "Jos porukka innostuis tekemään tuolla NoxPapersin kitillä collabin niin riittäiskö niitä varmasti kaikille?". Vastaus oli tietenkin kyllä.

Tästä alkoi pitkä prosessi, jossa kysymyksen kysyjä Heidi keräsi porukkaa mukaan collabiin. Lopulta mukana oli n. 30 ihmistä. Kitiksi oli valikoitunut marraskuussa 2018 myynnissä ollut "Let it snow" -weeklykit. Collabeita oli järjestetty ennenkin PLF porukalla, mutta tämä on ensimmäinen johon Nox Papersia on pyydetty mukaan.

Collabin viikoksi valikoitui tämä viikko eli 4 - 10.2.2019. Tällä viikolla ollaan saatu ihastella instagramissa ja facebookissa hashtagin #PLFNoxCollab alla ihania tuotoksia niin monelta luovalta ihmiseltä. Collabeissa on parasta se, että jokaisella on aivan eri tyyli käyttää kittiä. On mahtavaa nähdä miten monella tapaa itselle jo niin tutuksi tullutta kittiä voikaan käyttää.Tässä vain pieni osa kaikista kuvista, joita olemme tämän viikon aika nähneet! Käykää katsomassa instagramissa ja Planner Lovers Finlandissa ihmisten tuotoksia.

Nox Papersin tytöt osoittavat nöyrimmät kiitokset kaikille. Olette mahtavia.

Jätä kommentti

  • Posted On February 21, 2019 by Marketta Kupari

    Tämän voisi ottaa uusiksi monta kertaa tämän vuoden aikana. Oli sen verran upea kokemus. Ja miten ihania Collabeja tulikaan. <3 Maaliskuun naukujaiset olisi hieno idea. Kissoille omistettu viikko…silloinhan ne istuvat aidan päällä…katsovat kuuta ja mouruavat morsmaikkuja itselleen. <3

All blog comments are checked prior to publishing