Nox Papersin tytöt viettävät kesälomaa ja palaavat takaisin sorvin ääreen 1.7. klo 18!

Uusia tuulia maaliskuulle!

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT

Nox Papers on ollut toiminnassa nyt 5kk ajan. Koko tämän ajan olemme pyrkineet tekemään paljon työtä sen eteen, että kehitys on jatkuvaa. Suurimmat ja parhaimmat kehitysideat tulevat aina asiakkailta. Kehitysideoita on tullut kivasti, joten suuri kiitos tästä! Eteenpäin ajatteleminen sekä uudet innovaatiot piristävät yritystä sekä meitä yrityksen takana. Tästä inspiroituneena maaliskuu tuo joitakin muutoksia ja uutuuksia Nox Papersiin.

Suurimpana muutoksena on kaupan "rebranding". Kohdattuamme helmikuussa haasteita tarrojen leikkauksen suhteen päätimme tehdä muutoksia. Tällä pystymme tuottamaan laajemman valikoiman, turvaamme entistä varmemman nopean toimituksen sekä tietenkin saamme uuden "freshin" ilmeen.


Alkuvuodesta kolmisivuisen weekly kitin rakenne muuttui pienesti. Weekly kittien muoto tiivistyy nyt hieman ja tämä tuo myös joitakin muutoksia kitin sisällössä. Suurimpana muutoksena weekly kittiin on nyt lisätty ns. flagit. Myös muiden tarra-arkkejen ulkonäkö muuttuu oheista kuvaa vastaavaan muotoon. Jo valikoimassa olevat vanhalla ulkoasulla olevat tarrat myydään ensin loppuun ja tämän jälkeen siirrytään myös näiden kohdalla uuteen ulkoasuun.

 

 

Koska muutoksia tapahtuu tuotteiden ulkonäön suhteen, myös tuotteiden hinnoissa tapahtuu muutoksia. Koska kauppa on nyt kasvanut sekä voimme varmemmin tuottaa laadukasta jälkeä, tuotteiden hinnat laskevat kauttaaltaan. Jatkossa weekly kit tulee maksamaan 7,99€ ja pieni esim. deco arkki 2,99€.

Uutuutena tuomme valikoimiin myös die cutit! Näistä olemme jo pitkään haaveilleet ja vihdoin löysimme sopivan kartongin tämän toteuttamiseen. Maaliskuussa pääsee jo ostamaan ensimmäisiä die cutteja.

Kauppa on seuraavan kerran auki uuden ilmeen kanssa 1.3 klo 18.

 

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT

Mitä uutuutta odotat eniten? Tai mitä uutuuksia vielä toivoisit puotiin? Kaikkien tämän blogipostauksen alle kommentoineiden kesken arvotaan 10€ lahjakortti puotiin.
Muistathan laittaa sähköpostisi jotta saamme sinuun tarvittaessa yhteyden!

20 kommenttia

 • Galaksiteemaa, weekly kit -sivun otsikon taustalle olevat tarrat näyttävät huipuilta! Myös koirateemaisia juttuja ajattelin tilata!

  Venla
 • Sauna-arkkien jatkoksi vois tehä jonkun yhteisen palju/uintiarkin. 😁Uusia weekly kittejä odottelen eniten. 😊

  Kata
 • Eniten odotan että kauppa aukeaa taas 😝 Mitä nähnyt vilauksia uutuuksista niin näyttävät upeilta 💕

  Marjo
 • Odotan eniten uusia Weekly Kittejä :)

  Kukka
 • Ehdottomasti eniten odotan die cutteja :)! Weekly kittien uusi muoto näyttää myös hyvältä.

  Inka

Kommentoi

Nimi .
.
Viesti .