Nox Papersin on perustanut kaksi lapsuudenystävää. Olemme tutustuneet toisiimme 1997 kesällä kuvataidekoulun leirillä askarrellen yhdessä "Batman" leijat. Kesän jälkeen jatkui 2. luokka-aste ja Riikka siirtyi samaan kouluun sekä muutti Saaran naapuriin. Meidät yhdistettiin luokanopettajan toimesta pariksi, koska tunsimme toisemme jo leiriltä.

Tästä alkoi ystävyys, joka on kestänyt nyt yli 20 vuotta! Olemme olleet hyvin yrittäjähenkisiä lapsuudesta asti. Meillä on ollut etsiväkerho, kirpputori ja kauppa. Olemme myös järjestäneet sirkuksen pihapiirin muiden lasten kanssa ja vaatineet 20 pennin pääsymaksun katsojilta. Jokaisella oli oma ohjelmanumero, jonka aiheen tietenkin me päätimme.

Syksyllä 2017 lähti idea harrastusmielisen tarrakaupan perustamisesta. Ajatus pyöri mielessä pitkään, mutta lopulta monen mutkan kautta päätimme toteuttaa tämän haaveen kesällä 2018. Nox Papers nimeä mietittiin pitkään, mutta nimen valinnan varmistuttua asiat alkoivat etenemään nopeaa tahtia.

Nox Papersia pyöritetään normaalin päivätyön ohessa harrastusmielessä käsityönä. Tuotteet pyritään pitämään laadukkaina, mutta käsityönä emme pysty samaan laatuun kuin isot painotalot. Olemme erikoistuneet lemmikki sekä koiraharrastus aiheisiin tarroihin, mutta valikoimasta löytyy aina myös perinteisempiä tarroja.
Yrityksellä ei ole vielä y-tunnusta, mutta lain mukaisesti ilmoitamme verottajalle kaikki tulot.

01.01.2019: Tarrapaperina toimii tällä hetkellä "Premium matte" -tyylinen tarrapaperi.

 

SAARA

30 ikävuotta lähentelevä sairaanhoitaja. Perheeseen kuuluu mies sekä neljän koiran lauma. Aktiivinen koiraharrastaja: toko, agility, rally-toko, paimennus, jälki jne. Kalenteriharrastuksen aloittanut alkuvuodesta 2017. Rakastaa luontoa, eläimiä, sarkastista huumoria, raskasta musiikkia ja videopelejä. Aina valmis kaikkeen koiriin tai kalentereihin liittyvään!

Instagram

Planner @saarawrplans

Koirat: @packofgods

 

RIIKKA

Ikuinen lapsi, ikuinen opiskelija ja ikuinen haaveilija. Pesueeseen kuuluu koira nimeltä Kapteeni "Kapu" Rogers ja kihlattu.  Koiran kanssa enemmän höntsäämistä kuin säännöllistä harrastamista. Kalentereihin innostus iski n. 2015, mutta ensimmäinen kalenteri, Happy Planner Classic, tuli vasta vuonna 2017 syksyllä. Muihin harrastuksiin kuuluu videopelit, kirjoittaminen, graafinen suunnittelu ja Netflix. Paras kaveri on oma koira ( ja joskus Saara ). 

Instagram

Planner: @riikksplans

Koira: @kapurogers